Vánoční přání


16.12.2021

          Další šíleně těžký rok končí. Bylo by skvělé, kdyby spolu s ním skončily všechny starosti a problémy, které dnešní doba přináší do života úplně všem. Pro všechny z nás byl letošní rok velmi náročný, stresující a plný lidských ztrát a nových „výzev“, o které jsme nikdo ani nestál.

 

 

Vánoční přání

Chtěla bych poděkovat za toleranci, pochopení, trpělivost a usilovnou práci všem lidem, jichž se život naší školy týká - zaměstnancům školy, ale i rodičům, prarodičům a přátelům školy. Aspoň těch pár dní věnujte svým nejbližším a vychutnávejte vánoční pohodu.       

Vám, děti, přeji splnění vánočních přání pod stromečkem. Co nejvíce si užijte prázdnin a nezapomeňte, že život není jen televize, telefon a počítač.

Všem bych chtěla popřát do nového roku 2022 vykročení tou správnou nohou, hodně zdraví, lásky, pochopení a tolerance. Zkuste si v sobě zachovat co nejvíc optimismu a radosti ze života, i když tomu doba a chování lidí kolem nás moc nepřidává. Vyměňte chvat a nervozitu současné doby za klid, pohodu a chvilky se všemi, kteří vám jsou blízcí a milí.  

Těším se na spolupráci a setkávání v dalším roce. Pevně věřím, že dveře do školy budou zase brzy pro všechny otevřené, ať už přijdete s jakýmkoli problémem či s nabídkou pomoci. Bez téhle víry a víry ve slušnost mezi lidmi by moje práce byla nezvládnutelným břemenem.

Opatrujte se a do nového roku 2022 všechno nejlepší.

                                                                    Mgr. Lenka Rosensteinová, ředitelka školy

P.S.: Prodloužené vánoční prázdniny o ředitelské volno od 20.12. 2021 do 2.1.2022 si užijte co nejpohodověji a hlavně ve zdraví.

← zpět na seznam článků