• Dopravní výchova


    Návštěvy dětského dopravního hřiště

  • Dopravní výchova 4.AD

    Dopravní výchova 4.AD

    22.09.2022

    Tento týden se děti ze 4.A a 4.D zúčastnily dopravní výchovy v nedalekých Říčanech. Děti se rozdělily podle tříd na dvě skupiny, první z nich strávila své ráno na kolech a trénovala si jízdu v improvizovaném provozu. Děti si zde zkusily jízdu s veškerými dopravními předpisy, ale i jízdu zručnosti. Poté si skupiny svá stanoviště proměnila, takže děti z dopravního hřiště přecházely na výuku. Zde se děti potrénovaly ve znalosti dopravního značení a zkoušely si i různé situace na křižovatkách. Děti si procvičily vše potřebné, aby byly na jaře připravené na další návštěvu a mohly se stát právoplatnými cyklisty i s řidičských průkazem.

     

  • Dopravní výchova 4.BC

    Dopravní výchova 4.BC

    14.09.2022

    V pondělí 12.září se žáci tříd 4.B a 4.C zúčastnili dopravní výchovy v Říčanech. Teoretickou výuku doplnili praktickou zkouškou na dopravním hřišti. Na fotkách můžete vidět, že je to opravdu bavilo. Snad z nich jednou vyrostou dobří řidiči, kteří budou skvěle ovládat dopravní předpisy :-)

  • Dětské dopravní hřiště

    Dětské dopravní hřiště

    26.05.2021

    Po mírném rozvolnění vládních opatření jsme se vydali na dětské dopravní hřiště do Říčan.

  • Dopravní hřiště Kolín

    Dopravní hřiště Kolín

    09.10.2019

    V tomto týdnu se naši žáci 4. a 5. ročníku vypravili do Kolína na dopravní hřiště. Čtvrťáci se poprvé projeli na kolech po hřišti, které je upraveno pro výuku pravidel silničního provozu, probrali nejdůležitější předpisy a napsali si kontrolní test. Ti, kteří obojí zvládli na daný počet bodů, získali řidičské oprávnění pro samostatnou jízdu na kole. Páťáci si znalosti osvěžili a ti, kteří řidičák nezískali vloni, měli letos druhou možnost.