Vánoční pozdravení


21.12.2023

Vánoční pozdravení .....

Zažíváme všichni zvláštní adventní čas. Díky Štědrému dni v neděli je uspěchaný a já nějak mezi lidmi postrádám ten krásný předvánoční klid, který by se právě v tuto dobu měl šířit úplně všude.

Za pár dní se sejdeme se svými milými a nejbližšími u vánočních stromečků a hned poté budeme vstupovat do nového roku 2024. Nedá se určitě zapomenout na všechny problémy, které nás i celý svět sužují, ale zkuste aspoň trochu zpomalit. Zkuste se při vánočních i novoročních setkáváních s blízkými – rodinou i přáteli a kamarády - zastavit, pusťte je do svých srdcí a uvědomte si, že oni jsou ten zázrak, pro který stojí život i se starostmi a obavami žít. Člověk sám nemůže být šťastný, musí se umět o své štěstí, ale i obavy podělit. A měl by být i připraven stejným způsobem pomoci lidem okolo, i kdyby to bylo jen úsměvem, pohlazením, objetím či milým slovem.

Chtěla bych popřát nám všem hodně štěstí, pohody, tuny zdraví a radosti ze života. Věřte, že hodně věcí je v našich rukou.

Přeji Vám krásné a klidné Vánoce, chvíli jsem doufala, že budou konečně i bílé…… A do nového roku vykročte tou správnou nohou.

                                                    Lenka Rosensteinová

                                                       ředitelka školy

A vám, milé děti, přeji, abyste si krásně užily prázdniny.  A hlavně se mi v pořádku 4. ledna 2024 vraťte do školy.

← zpět na seznam článků