Vánoční přání


13.02.2019

Končí další rok. Utekl jako voda, pro někoho byl úspěšný hodně, pro někoho méně, pro někoho byl šťastný, pro jiného plný starostí a problémů.
Předvánoční čas by měl být pro každého z nás chvílí k zastavení se v každodenním shonu, chvílí, kdy je čas pomyslet na lidi, kteří nás obklopují a jejichž přítomnost snad během roku ani nevnímáme.

Vánoční přání

Já bych v tento čas chtěla poděkovat všem svým paním učitelkám a pánům učitelům za náročnou a mnohdy zcela vyčerpávající práci a trpělivost, kterou při ní každodenně projevují. Ve volných dnech mezi svátky odpočívejte a sbírejte síly na další, určitě neméně náročný příští rok. Aspoň těch pár dní zanechte shonu, vychutnávejte vánoční pohodu a věnujte se svým nejbližším.
Chci poděkovat i všem dalším lidem, bez kterých by chod naší školy byl nemyslitelný – paní sekretářce, paním kuchařkám i uklízečkám, panu školníkovi, panu údržbáři, panu ekonomovi, ale i paní Volavkové v krámku. Velmi si vaší práce vážím. Do roku 2019 vám všem přeji hlavně zdraví. Věřím, že štěstí, pohoda a pracovní i osobní úspěchy se dostaví vzápětí.
Vám, děti, přeji, abyste pod stromečkem doma našly dárky, které si přejete. Přeji vám, abyste si vánoční prázdniny co nejvíce užily, aby se nikdo z vás nenudil. Vypněte občas počítač, telefon či televizi a proběhněte se s kamarády. Myslete při hrách ale na své zdraví a buďte opatrní. Do nového roku vám přeji pohodu doma, ale i co nejvíc úspěšných dní ve škole.
A vám, milí rodiče, prarodiče a přátelé školy, děkuji za spolupráci a leckdy velmi významnou pomoc naší - vaší škole. Uvědomuji si, že bez vašeho přispění by se spousta aktivit nedala zrealizovat. Těším se na spolupráci a setkávání v dalším roce a nezapomeňte, že dveře do školy máte vždy otevřené, ať už půjdete s problémem či s nabídkou pomoci. Přeji vám, stejně jako svým zaměstnancům, hodně zdraví, lásky, pochopení a tolerance. Vyměňte chvat a nervozitu současné doby za klid, pohodu a chvilky se všemi, kteří vám jsou blízcí a milí.


Mgr. Lenka Rosensteinová
ředitelka školy

Dokumenty ke stažení


← zpět na seznam článků