Rozloučení se školním rokem


30.06.2021

Milé žákyně a milí žáci,

máme za sebou velmi zvláštní a velmi náročný rok a jsem moc ráda, že aspoň poslední měsíce jsme mohli prožít v relativně normálním provozu. Tedy pokud pomineme testování a různá omezení. Pro mě ale bylo nejdůležitější, že jsem konečně měla ve škole téměř všechny děti i jejich učitele a ta naše škola přestala být tak hrozně tichá a smutná. Chvíli trvalo, než jsme se znova naučili vstávat a někteří z vás možná i litovali, že ty „dlouhé prázdniny“ skončily. Většina ale udělala veliký kus práce a tohle těžké období zvládla se ctí. Chtěla bych poděkovat vám všem, kteří jste pochopili, že se učíte hlavně pro sebe.

Samozřejmě veliké poděkování patří vašim rodičům, kteří někdy s vypětím všech sil zvládali role rodičů, ale i učitelů. Navíc téměř všichni museli zvládat i své vlastní zaměstnání.

Našim deváťákům přeji co nejvíce úspěchů v dalším životě. Věřím, že z vás budou jednou úspěšní studenti, šikovní řemeslníci, dobří odborníci a já i vaši rodiče z vás budeme mít jen a jen radost.

Chtěla bych vám - dětem i rodičům popřát krásné prázdniny plné sluníčka, radostných chvilek a hlavně zdraví. Načerpejte co nejvíc sil. Doufám, že v září se sejdeme všichni ve škole bez různých omezení a podivných „pravidel“. Moc bych si přála, aby další školní rok byl klidnější.

Opatrujte se a v září na shledanou.

 

Lenka Rosensteinová, ředitelka školy

← zpět na seznam článků