Říjen 2023 ve školní družině


06.11.2023

Počasí nám přálo, a proto jsme si mohli užívat pobyt venku při hrách na školní zahradě, hřišti, ale i při vycházkách do nedalekého lesoparku, na multifukční hřiště, dětské hřiště v Trativodech a tematických a poučných vycházkách po městě.

Nástěnky tříd, chodeb i parapety oken nám zdobí bramborová a kaštanová zvířátka, ovoce a zelenina z plastelíny, skřítci z přírodních materiálů, ježci, draci, dýně dlabané i kreslené, jablka a hrušky v různých výtvarných technikách.

Některá oddělení navštívila cvičnou kuchyňku, kde se děti naučily připravovat jednoduché pokrmy.

Družinové středy stále patří našim zpěváčkům, kteří pod vedením paní učitelky Mossové nacvičují vánoční překvapení pro rodiče.

V posledním týdnu se všechna oddělení školní družiny proměnila ve strašidelné třídy a děti si připomněly svátek všech zesnulých. Děti dlabaly dýně, vyráběly duchy, strašidýlka a netopýry. Užily si zábavná odpoledne plná masek, soutěží, tance s chutným tematickým občerstvením.

Starší děti si pod vedením paní vychovatelek připravily pro prvňáčky strašidelnou cestu v Sanatorce. Musely projít stezkou odvahy a plnit různé vědomostní a sportovní úkoly. Odměnou všem byl zakopaný poklad a zážitkové odpoledne plné smíchu a zábavy.

 

Fotogalerie / Říjen 2023 ve školní družině


← zpět na seznam článků