Říjen 2022 ve školní družině


27.11.2022

Co jsme dělali v měsíci říjnu v družině?

Věnovali jsme se podzimu. Děti měly možnost vyzkoušet různé materiály a techniky při ztvárnění podzimu. Povídali jsme si o přírodě, připomněli si Den stromů, sbírali přírodniny. Z nich jsme vyráběli krásné podzimní skřítky.

Letošní slunečný říjen přál tomu, že děti mohly trávit mnoho času venku na školní zahradě při sportovních činnostech. Pravidelně navštěvovaly multifunkční hřiště a okolní lesy, a zlepšovaly tak svoji fyzickou kondici při pohybových a sportovních hrách.

Některá oddělení uspořádala ve svých třídách „módní přehlídku“. A bylo nač se dívat. Jiná oddělení se věnovala knihám. Děti si zahrály na spisovatele a ilustrátory a zábavnou formou se dozvěděly, jak vzniká kniha.

V sanatorce jsme uspořádali tematickou hru s úkoly. Děti poznávaly stromy podle listí, jehličí, kůry a šišek. Za dobré výkony byly odměněny.

Nejvíce se děti těšily na Halloween. Dlabaly a vyráběly dýně, pavučiny, netopýry a duchy. Užily si zábavné odpoledne plné strašidelných masek, soutěží a tance s chutným tematickým občerstvením.

Fotogalerie / Říjen 2022 ve školní družině


← zpět na seznam článků