Krásné prázdniny


04.07.2023

Školní rok je ukončen a já bych v tento okamžik chtěla poděkovat všem sponzorům a přátelům naší školy za ochotu, materiální, či finanční podporu, ale i osobní pomoc při letošních náročných akcích, pořádaných naší školou. Díky jejich pomoci se podařilo uskutečnit veliké množství akcí a zrealizovat nápady, které přispěly ke zpříjemnění prostorů školy a zahrady, ale i pobytu našich dětí na škole. Věřím, že i nadále zůstanou příznivci a doslova „přáteli školy“.

Škola utichla, ale to neznamená, že se v ní nic neděje.

Třídy se pomalu ale jistě připravují na své žáky, probíhají nutné opravy (oprava topné soustavy, oprava starých elektrických rozvodů, výměna podlah a opravy přízemních prostor pod ředitelnou po havárii vody, snad i oprava kanalizace v šatnách u tělocvičny, výměna zářivek v celé budově školní jídelny,…) a malování po budově. Největším naším úkolem je příprava školy pro 920 žáků a 103 zaměstnanců. Školní rok 2023 - 2024 budeme zahajovat s plnou kapacitou školy.

 

Ale to pro Vás teď není podstatné. Důležité je, abyste si vy - děti i vy - moje kolegyně a kolegové užili co nejkrásnější prázdniny plné odpočinku, pohody, sluníčka, krásných chvilek a kouzelných zážitků. Věřím, že na začátku školního roku sejdeme plni sil, zdraví, elánu a odpočinutí. Doufám, že příští školní rok bude pro nás všechny úspěšný, že společně zvládneme všechna úskalí, která nám školní život přichystá. A věřte, že jich nebude málo.

 

Díky patří i rodičům našich žáků za spolupráci. I vám přeji co nejkrásnější dovolené a co nejvíc milých chvilek strávených s vašimi nejmilejšími - vašimi dětmi.

 

                                                                     

Lenka Rosensteinová, ředitelka školy

← zpět na seznam článků