Den dětí


22.06.2023

Letošní dětský den se konal v pátek 2.června na zahradě naší školy. Téma DD bylo Z pohádky do pohádky. Na děti čekalo celkem 30 stanovišť, kde plnily nejrůznější úkoly, např.: skákání panáka, hod mincí do sklenky, poznávání pohádkových postav, jídel, zvířátek nejen lesních ale i těch z vodního světa atd. Děti dostaly kartičky, na které dostávaly podpisy, když daný úkol splnily. Ani letos nechyběly buřty a koláčky. Sladkosti letos nebyly na stanovištích, ale u občerstvení.

Novinkou na letošním DD byla “pěna“, kterou nám zajistili místní hasiči. Jakmile děti zjistily, že se připravuje pěna, tak už je žádné stanoviště nezajímalo. Na pěnu se těšily všechny.

Děti prostě neměly šanci se nudit, některé ani nestihly oběhnout všechna stanoviště.  Závěrem jako odměnu dostaly děti poukázku do Cukrárny Král na zmrzlinu.

Ráda bych touto cestou poděkovala všem sponzorům, kteří nás podpořili, nebylo jich málo. Dále vedení školy, že nám umožnilo pořádat DD na zahradě, p. uč. Roškotové za skvělé nápady na aktivity, p. Földešové, p.Bornhorstové, p.Karáskové, p. Krupičkovi a p. Rosensteinovi za obsluhu u občerstvení. Dětem ze 7.C, 7.D a 9.C za to, jak se úkolu zhostily, a ještě si někteří připravily pohádkové oblečení. Paním kuchařkám za napečení koláčků a v neposlední řadě hasičům, že vytvořili pro děti nezapomenutelný zážitek v podání „pěny".  Snad jsem na nikoho nezapomněla. Prostě velké díky patří všem, kteří se na DD podíleli, i když jsem je tady třeba nejmenovala.

Libuše Mervardová

Fotogalerie / Den dětí 23


← zpět na seznam článků