Vánoční přání


17.12.2020

Máme za sebou další rok. Utekl jako voda, pro někoho byl úspěšný, většině z nás ale přinesl mnoho starostí a problémů v pracovním i osobním životě.

Vánoční přání

Chtěla bych v tento předvánoční čas poděkovat všem svým paním učitelkám a pánům učitelům, paní vychovatelkám i paní asistentkám za náročnou práci a trpělivost, kterou při ní každodenně projevují. Ve volných dnech odpočívejte a sbírejte síly na další, bohužel určitě neméně náročný rok. Aspoň těch pár dní se věnujte svým nejbližším a vychutnávejte vánoční pohodu.

 

Chci ale poděkovat i všem dalším lidem, bez kterých by naše škola nemohla fungovat – paní sekretářce, panu psychologovi, paním kuchařkám i uklízečkám, panu školníkovi, panu ekonomovi. Velmi si vaší práce vážím.

Do roku 2021 vám všem přeji hlavně zdraví, pevné nervy a v neposlední řadě i hodně tolerance a radosti ze života.

         

Vám, děti, přeji splnění vánočních přání pod stromečkem. Co nejvíce si užijte prázdnin, ale myslete při hrách na své zdraví.

 

          A vám, milí rodiče, prarodiče a přátelé školy, děkuji za spolupráci a pomoc při řešení letos leckdy nemalých problémů, se kterými jsme se ve škole setkávali. Pro všechny z nás byl letošní rok velmi náročný, stresující a plný nových „výzev“, o které jsme nikdo ani nestál. Těším se na spolupráci a setkávání v dalším roce, pevně doufám, že dveře do školy budou zase brzy pro všechny otevřené, ať už půjdete s problémem či s nabídkou pomoci.

Přeji vám, stejně jako svým zaměstnancům, hodně zdraví, lásky, pochopení a tolerance. Vyměňte chvat a nervozitu současné doby za klid, pohodu a chvilky se všemi, kteří vám jsou blízcí a milí. Opatrujte se a do nového roku 2021 vykročte tou správnou nohou.

 

                                                                                              Mgr. Lenka Rosensteinová, ředitelka školy

← zpět na seznam článků