Sportovní den mládeže v Kostelci nad Černými lesy – 3. ročník


10.04.2024

V pondělí, dne 8. dubna 2024, se ve sportovní hale TJ uskutečnil třetí ročník národní soutěže Sportovní den mládeže v Kostelci nad Černými lesy pro vybrané žáky místní základní školy. Účastníci sportovního turnaje se v Kostelci nad Černými lesy utkali v soutěžním pětiboji, který byl složen z fotbalu, florbalu, házené, frisbee a tenisu. Celkem se na začátku akce sešlo 8 týmů, které soutěžily o nejúspěšnější tým turnaje.

 

Celkové vítězství si na turnaji v Kostelci nad Černými lesy odnesl tým „Kipsta“, složený z členů Gabriela Skalinová, Laura Klementová, Sofie Novotná, Adam Lenz, Petr Vejvoda a Filip Stárek. Stříbrné umístění vybojoval tým „FC Ranaři“ a bronzovou příčku obsadil tým „DreamTeam“. Úspěšní finalisté postupového turnaje byli odměněni zlatými medailemi, upomínkovými diplomy a řadou dalších sponzorských cen. Hráči z Kostelce nad Černými lesy, kteří se umístili na předních pozicích, obdrželi také nominaci k účasti na Národním finále v Kladně, které se bude konat dne 1. prosince 2024 v tamní sportovní hale. Na Národním finále budou postupující finalisté reprezentovat zejména základní školu a město Kostelec nad Černými lesy.

Sportovní den mládeže v Kostelci nad Černými lesy se konal za finanční podpory Základní školy Kostelec nad Černými lesy a partnerů soutěže.

Mgr. Jan Váňa

www.tajv.cz

Fotogalerie / TAJV


← zpět na seznam článků