Sportovní den mládeže s TAJV


24.04.2023

Ve čtvrtek 20.4.2023 se uskutečnil 2. ročník národní soutěže Sportovní den mládeže s TAJV v Kostelci nad Černými lesy ve sportovní hale. Sportovní akce TAJV v Kostelci nad Černými lesy patřila mezi 250 semifinálových turnajů v České republice. Účastníci turnaje se utkali v soutěžním pětiboji, který byl složen z fotbalu, florbalu, házené, frisbee a tenisu.

Sportovní den mládeže s TAJV

Z celkového vítězství na turnaji se zaslouženě radoval tým „SK Jevany“, který byl tvořen z členů Martin Kohoutek, Ondřej Karnet, Matouš Kárník, Filip Stárek, Vojtěch Vávra, Jakub Smrčina a Nikolas Rodinger. Finalisté postupového turnaje v Kostelci nad Černými lesy získali upomínkové diplomy, věcné odměny a mnoho dalších sponzorských cen. Společně s oceněním obdrželi hráči z Kostelce nad Černými lesy nominaci na závěrečný šampionát, Národní finále v Kladně, který se bude konat 9.12.2023 v Kladenské sportovní hale. Na Národním finále budou postupující finalisté reprezentovat zejména základní školu, město Kostelec nad Černými lesy a Středočeský kraj.

Sportovní den mládeže s TAJV v Kostelci nad Černými lesy byl zrealizován za podpory ZŠ Kostelec nad Černými lesy a partnerů soutěže.

Mgr. Jan Váňa

Organizátor soutěže

Fotogalerie / Sportovní den mládeže 23


← zpět na seznam článků