Informace o zápisu do 1. tříd


17.05.2021

Zápis do 1. tříd probíhal na naší škole ve dnech 8. – 23.4. opět bez přítomnosti dětí. 

K zápisu do 1. tříd přihlásili rodiče 129 dětí, z toho 98 ze spádové oblasti naší školy. Škola přijala 110 žádostí o přijetí k základnímu vzdělávání a 24 žádostí o odklad školní docházky.

 

Především z důvodu nedostatečné kapacity škol některých okolních obcí, bylo 24 dětí přihlášeno k zápisu na dvou nebo více školách. Rodiče, kteří čekají na výsledky zápisu na jiných školách, žádáme o včasnou písemnou informaci, zda jejich dítě nastoupí v září v naší škole.

Výsledek zápisu do 1. tříd

Všechny žádosti o přijetí vyhověly kritériím k zápisu do 1. tříd. Všechny děti, jejichž zákonní zástupci podali žádost o přijetí na naší škole, budou přijaty. Registrační čísla všech přijatých dětí jsou zveřejněna  na webových stránkách školy https://www.zskncl.cz/clanky/detail/prijati-k-zakladnimu-vzdelavani-na-skolni-rok-2021-2022-2021-05-17 a na nástěnce v průchodu školy.

Registrační čísla obdrželi rodiče mailem nebo prostřednictvím datových schránek. Rozhodnutí o přijetí zasíláme jen v případě, že o ně rodič požádá. Rozhodnutí o odkladu zasíláme poštou na doručovací adresu nebo do datové schránky, kterou rodiče uvedli na zápisním listu.

Všem rodičům děkujeme za součinnost při zápisu, za respektování a dodržování všech pravidel a za bezproblémovou komunikaci.

 

ZŠ Kostelec nad Černými lesy

Dokumenty ke stažení


← zpět na seznam článků